Onze organisatie

Indien u kiest voor Certus dan kiest u voor een professionele organisatie waarbij persoonlijke aandacht,  maatwerkadvies en zekerheid voorop staan.

Bij ons profiteer je van jarenlange ervaring in financieel advies. Als organisatie kennen we alle mogelijkheden, kansen en beperkingen. Hierdoor heb je zekerheid van een passend financieel advies.

Certus onderscheidt zich doordat onze adviseurs het kwaliteitsmerk van gecertificeerd Financieel Planner mogen dragen. Onze zeer ervaren adviseurs zijn deskundig, integer en zijn persoonlijk betrokken.

Certus is onafhankelijk, objectief en werkt samen met nagenoeg iedere bank en verzekeraar.

Wij zijn creatief, denken met u mee en leveren maatwerk.

Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken wij graag wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wist u dat: "Certus" latijn is en staat voor zekerheid?

Echtscheiding

Sinds 2006 zijn wij ook specialist in hypotheekoplossingen bij echtscheiding. Certus werkt samen met mediators door het hele land op het gebied van hypotheekadvies bij echtscheiding. Door deze nauwe samenwerking verloopt het hypotheektraject soepeler en sneller. Ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid, uitkoop en eventueel een andere woning terug aankopen, Certus kan u hierbij helpen door deze trajecten te regisseren en u te ontzorgen.

Het hypothekentraject wordt parallel aan het scheidingstraject opgestart en het passeren van de hypotheek vindt plaats direct na inschrijving van de echtscheiding bij de Burgerlijke Stand.

Groot voordeel van de samenwerking is, dat wat er wordt afgesproken in het convenant op voorhand gecontroleerd is op haalbaarheid.

 

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Certus Financieel Advies maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie