Dit doen we voor jou

Financieel advies wordt meestal ingedeeld in hypotheekadvies, verzekeringsadvies, pensioenadvies of vermogensadvies. Het professionele advies staat voorop. Dit is het advies waarbij wij jou ontzorgen en garanderen dat het product of de dienst waarvoor je uiteindelijk kiest ook echt aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden.

Kennismaking

We starten altijd met een kennismaking. Afspraken vinden meestal plaats bij jou thuis of op een door jouw opgegeven locatie. Dit is een speciale service voor u. Tijdens deze kennismaking willen we natuurlijk graag weten wat je wensen zijn en de daarbij behorende doelstellingen. Door de tijd te nemen en goed te luisteren en te inventariseren krijg je de zekerheid van een professioneel advies.

Diensten en producten

Vervolgens zoeken wij op basis van de informatie die we van je hebben gehad onafhankelijk naar een of meerdere passende financiele producten of diensten. Wij geven aan wat de voordelen van de verschillende opties zijn en nemen ook de eventueel beperkende voorwaarden met je door.

Totaaladvies

Jouw wensen, voorkeuren en persoonlijke situatie combineren we tot een totaaladvies.

Uitvoer van het advies/Bemiddeling

Indien gewenst kunnen we ook de uitvoer van het advies verzorgen. Bemiddeling heet dit formeel. Wat we daarbij doen is het product daadwerkelijk voor je afsluiten. Hiermee dragen we zorg voor een professionele overdracht van ons advies naar een aanbieder, bijvoorbeeld een bank of verzekeraar.

Controle dienstverlening

Gedurende en na het uitvoerproces voeren we diverse controlerondes uit. Houdt de aanbieder van het product of de dienst rekening met alle wensen die jij hebt aangegeven, kloppen de bedragen, zijn de polisbladen goed ingevuld, worden er beperkende voorwaarden toegevoegd door de aanbieder etc. ? Gaat er ergens iets mis, dan zorgen we ervoor dat de fout al is hersteld voorat je de polis ontvangt.

Nazorg en vervolgadviezen

Heb je na verloop van tijd nog vragen over het eerdere advies of de bemiddeling dan staan wij je graag te woord. Verandert je situatie of verandert er iets in de markt bijvoorbeeld door de komst van nieuwe wetgeving, neem dan gerust contact met ons op.

Onze tarieven

Doordat we als adviseur volledig onafhankelijk zijn pakken onze adviezen op lange termijn altijd voordelig voor je uit.

Voor advies en bemiddeling rekenen wij een vaste fee. Deze wordt op voorhand met je afgesproken zodat je weet waar je aan toe bent voordat wij aan onze werkzaamheden gaan beginnen.

 

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Certus Financieel Advies maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie