Uw erkende hypotheekadviseur in Goes

Onze erkende hypotheekadviseur in Goes weet alles van hypotheken. Niet alleen hoeveel er geleend kan worden, maar ook hoe er geleend kan worden voor een bepaalde woning en waar u de laagste rente kunt krijgen. Dat maakt het interessant om eens bij Certus aan te kloppen wanneer u op zoek bent naar een hypotheek in Goes. Niet alleen omdat u niet te veel wilt betalen, maar ook omdat u wilt weten wat de mogelijkheden zijn met uw eigen vermogen en de kansen die een aanvullende financiering biedt.

Lees meer over hypotheken: de basis of raadpleeg onze pagina over hypotheekvormen.

Op naar uw eerste of volgende woning

De mogelijkheden van een hypotheek in Goes zijn niet alleen relevant wanneer u op zoek bent naar een eerste woning. Ook wanneer u op zoek bent naar een andere (en wellicht duurdere) woning of wanneer u een hypotheek over wil sluiten, is onze hypotheekadviseur in Goes het juiste startpunt. Het spreekt voor zich, de meeste mensen zijn niet dagelijks bezig met de mogelijkheden en inhoud van een hypotheek. En wanneer u niet dagelijks bezig bent met deze materie dan is het lastig om onze zeer ervaren hypotheekadviseur in Goes te verslaan op het gebied van de kennis over hypotheken.

Ongeacht in welke situatie u zich bevindt, vaak zijn er toch mogelijkheden. Echter is het vinden van de juiste optie niet altijd eenvoudig. De vele ingewikkelde wetgeving maakt het financieel gezien vaak lastig. Onze gediplomeerde hypotheekadviseur in Goes weet welke punten belangrijk zijn en waar de beste kansen liggen. Door te denken in oplossingen en niet in onmogelijkheden, zoeken we naar die creatieve opzet die het kopen van dat ene huis eindelijk echt mogelijk maakt. En daar streven we naar.

Welke dromen wilt u verwezenlijken?

Bent u al lange tijd op zoek naar de mogelijkheden om dat ene huis aan te schaffen, of wilt u de maandlasten aanzienlijk verlagen door de hypotheek over te sluiten naar een lening met een veel lagere rente? Of bent u juist die starter die het lastig vindt om de markt op te komen, omdat het eigen vermogen nog niet zo groot is?

Dan is het tijd om eens aan tafel te gaan zitten met onze hypotheekadviseur in Goes. Wij weten als geen ander wat er mogelijk is op het gebied van hypotheken in Goes en onze gedegen opleiding en  jarenlange ervaring maakt het mogelijk om buiten de bestaande kaders te denken. Wij geven maatwerk advies. Op die manier wordt er niet alleen veel meer mogelijk, maar is het wellicht ook mogelijk om uw dromen te realiseren met veel lagere maandelijkse lasten.

Maak vandaag nog een afspraak via info@certusfa.nl of bel ons voor persoonlijk contact op 030 799 03 03.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Certus Financieel Advies maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie